Üdvözöllek

Kiss Árpád vagyok, hasznos böngészést kívánok.

 

KEZDŐLAP

KÉPEIM

MARKETING TANANYAG

LETÖLTHETŐ ANYAGAIM

APRÓK

VENDÉGKÖNYV

KAPCSOLAT

 

 

 

 


Szia!

  Kiss Árpád vagyok, csillagjegyem vízöntő, melyre jellemző a tudásvágy, az újdonságszomj, az éles ész, mely jó ráérző erővel párosul, illetve igényességgel. Életszemléletemben az egyenlőség eszméje mindenre vonatkozó, elfogadott ténnyé vált, így az életem a józan életszabályok pedáns követésével telik. A nehézségeket önmérséklettel, toleranciával próbálom megoldani.

    2002 óta a Békéscsabai Képző Központnál dolgozom,

    (jelenleg Türr István Képző és Kutató Intézet Budapesti székhellyel)

    Fő tevékenységeim közé tartozik, az oktatás szervezés, valamint vállalkozási jellegű tárgyak oktatása.

 Különbféle tananyagfejlesztésekben vettem részet eddig, melynek eredményeként több oktatási anyagom keletkezett, főleg vállalkozási jellegű tárgyak kapcsán. A letölthető anyagaim között is ilyen jellegű prezentációkat, valamint dokumentumokat találhatsz.

    2008-ban a Humán-Erő-Fejlesztés Operatív Program keretében részt vettem az E-learning fejlesztében, melynek keretében elkészült két internetes tananyagom, ezek közül a marketing számára itt is szántam helyet.

    Amennyiben anyagaim felkeltették érdeklődésedet, kérdésed van hozzám, vagy csak egyszerű észrevételeid támadtak amiket szeretnél velem, vagy a honlap látogatóival megosztani, akkor ne habozz a vendégkönyvembe bejegyzést tenni.

Köszönöm érdeklődésedet.

Kiss Árpád


 

 

Bemutatkozás

Kapcsolat

Fórum

Linkek